Informatie

Onze club werd opgericht met het doel wagens van het voormalige « ROOTES » imperium ( HILLMAN / HUMBER / SINGER / SUNBEAM-TALBOT), gebouwd tussen 1935 en 1981, in stand te houden door een zo grondig mogelijke restauratie of door een renovatie .

Waarom zou U ook geen lid worden, INDIEN U DE BEZITTER BENT VAN ZO’N SCHITTERENDE ROOTES CREATIE ? Of misschien kent U iemand die er een bezit ? Geef hem dan deze oproep ; U doet er hem en ons een plezier mee !

Onze aktiviteiten:
Gezellige babbelbijeenkomst in de winter , uitstappen met de wagens, aanwezigheid op beurs met “stand”, en uiteraard organiseren wij jaarlijks (nu reeds meer dan 35 jaar) dé reis naar BEAULIEU (GB) de bakermat der beurzen en de grootste in haar soort voor onderdelen van Engelse wagens. Uw echtgenotes zijn vanzelfsprekend welkom op al deze activiteiten; evenals uw modern voertuig tijdens de restauratie van uw Rootes-wagen ! Zo trachten wij jaarlijks enkele outings met de wagens te organiseren, behalve in de vakantiemaanden.

Tevens geven wij ons tijdschrift « ROOTES-NEWS » uit dat U toelaat kennis te nemen van de roadtests van vroeger en nu, de verslagen van onze activiteiten, de planning van verdere rondritten, en uiteraard de rubrieken « Gevraagd » en « Te koop » .

Inlichtingen Vlaamse Regio & Brussel:
Patrick Zeeuws
Wouwerstraat, 9
3980 Tessenderlo
België
Tel. +32 (0)495 53 65 46
Email: patrick.zeeuws@telenet.be

Wij heten u van harte welkom!

Wij hebben U nodig, dat begrijpt U zeker, maar ook U heeft ons nodig, om Uw prachtige Rootes-wagens rijdend te houden!

Voor bijkomede vragen kan u steeds bij onze contactpersoon terecht of een mailtje sturen naar info@rootesclub.be